•  

    Self guided

All inclusive flera dagars expedition

Tillsammans med dig planerar vi ditt självstyrda kajak och vildlägeräventyr i Sveriges skärgård.


Vårt all inclusive paket innehåller allt du behöver för fantastiskt kajakpaddling och skandinaviskt viltcamping äventyr! Allt du behöver göra är att bara ta av planet och bussen och padla in i Stockholms skärgård.

 

Njut av friheten för oändliga möjligheter. Alltid nära naturen. Försök att fiska, simma, sola på varma stenar och campa där du vill.

Vi erbjuder kajak, mat och utomhusutrustning över natten. Paketet innehåller en- eller dubbelkajak, flytväst, paddla och kapell, tält, sovsäck, varmaste madrass, campingkök med gas, bestick, mugg och tallrik, vattenskyddad kartskala 1,50.000 ... även toalettpapper.

Vi kommer att ge extra god mat till din kajakpaddling expedition. Frukost, lunch, middag och tilltugg.

Beroende på din erfarenhet och hur många timmar du vill paddla en dag lägger vi samman ett förslag på paddelvägen och lämpliga ställen att bo.

Innan du börjar med kajakpaddling kommer vi att ge dig en lista över platser där du kan fylla på vatten och koppla av i bastun.

Låt oss veta när och hur länge vill du paddla. Vi kommer att förbereda förslag till dig! 

Skicka förfrågan

 


Kayaking adventure in Stockholm Archipelago

 

Självstyrd dagsutflykt med lunchhämning  

Om du föredrar att vara ute på vattens hela dagen så kan vi ge dig lunchstopp.

Vårt kajak och fritids center ligger i den charmiga huvudstaden Stockholms skärgård med sina 30 000 öar. Vår omgivning är fantastisk och det finns gott vatten för både nybörjare och erfarna kajakare.

Du kan alltid hitta vackra öar där du kan stanna en paus, ta en solbad, bada och fiska. Vi har mycket bra erfarenhet och vi visar dig de bästa öarna och rutterna.

Skicka förfrågan

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.