•  

    Kajak turer

Kajak turer i hjärtat av Stockholms skärgård 

 

Våra kommande kajak turer som du kan gå med

 

 / minst 4 personer
/ begränsade platser, du måste boka minst 3 dagar i förväg

 

Upptäck fantastiska Stockholms skärgård med tusentals öar, öar och skärar med kajak! Det är ett perfekt resmål för din dagstur på kajaken.

Å ena sidan, precis intill vår kajakcenter finns det fantastiska Bogesundslandets naturreservat. För omkring 1000 år sedan fanns vikingar som bor på denna plats. Nu kan du beundra enastående natur med massor av vilda djur! Bredbladiga skogar, ängar med ett stort antal växter, fåglar och många djurarter.

Å andra sidan finns en livlig ö Vaxholm som är känd som en skärgårdshuvudstad. En ganska liten och pittoresk stad på cirka 5000 invånare, Vaxholm är bra att utforska för en dagsutflykt. Träfiskehytter och stora pastellfärgade hus sameksisterar med små butiker, kaféer och restauranger. Det finns också flera fina stränder, vacker natur och några av Sveriges bästa vattensporter. Vaxholms välbevarade fästning visar på vikten av att försvara havsintaget till Stockholms hela historiens historia.

Delta i en av våra planerade kajak turer eller ordna din privata resa i datum och tid som passar dig. Datum kan ordnas individuellt vid bokning för minst 4 personer.

 

Kajakpaddling i hjärtat av Stockholms skärgård

Vi möts på vårt kajakcenter i Resarö / Vaxholm och har en briefing innan vi hoppar in i kajaker.

Vi anpassar vägen beroende på vindriktning. I mitten av resan kommer vi landa på en obebodd ö för en paus och bjuda dig på kaffe eller god utomhus lunch beroende på resans längd.

Det finns två alternativa turer. Den lilla resan på cirka 3 timmar inkluderar en kaffe, medan standardturen tar ca 4 timmar och inkluderar en lättare lunch i sveriges stil.

Pris:

800 kr per person för 3 timmars kajakresa inklusive guide, fullt utrustad kajak och kaffepaus

950 kr per person för 4 timmars kajakresa inklusive guide, fullt utrustad kajak och picknick med lätt lunch

Bok

 

 

Skärgården kajak i solnedgång ljuset

Vår favorit och väldigt unika resa under vilken du har möjlighet att se en del av Sveriges skärgård utifrån kajakperspektivet i solnedgången.

Vi går kajakpaddling i närliggande vatten och vi njuter av den långa svenska sommarkvällen fylld med alla underbara dofter av naturen.

Pris:

800 kr per person för 3 timmars kajakresa inklusive guide, fullt utrustat kajak och te paus

Bok

 

En oförglömlig dag i Stockholms skärgård

Upplev en heldag i Vaxholms vackra omgivningar där vi paddlar ut till en ö, tar lunchpaus och äter något gott. Efter lunchen vilar vi, badar eller njuter av allt det vackra. Därefter återvänder vi i våra kajaker till Skärgårdens kanotcenter fyllda av många olika intryck och upplevelser.

Pris:

1200 kr per person för 7 timmars kajakresa inklusive guide, fullt utrustat kajak, lunch, måltidsdryck och frukt

Bok

 

Paddling till dukat bord 

Vi paddlar vid 15-tiden från Skärgårdens Kanotcenter till en skärgårdsö. Där, antingen utomhus eller i en moskoselkåta, sätter vi oss vid dukat bord och äter en läcker trerättersmåltid samtidigt som vi upplever en härlig solnedgång. Därefter finns möjlighet att övernatta på ön, paddla tillbaka till kanotcentralen eller att åka taxibåt. Start ca 1500, åter 2100.

Pris:

1850 kr per person för 2 timmars kajakresa inklusive guide, fullt utrustad kajak, tre-rätters middag, dryck                         

Taxibåt ingår inte i priset.

Bok

 

Guidad tur för en grupp med natt på privat ö

Detta är en unik chans att ordna en oförglömlig konferens, teambuilding eller födelsedagsfest på en hemlig privat ö.

Övernattningen kommer att vara in på vår iglo eller tält. Vi kan ordna matvaror så att du kan laga mat själv eller beställa catering till din grupp.

Skicka förfrågan

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.