Vill du uppleva en härlig blandning av yoga, paddling med havskajak, friluftsliv och samtidigt njuta av världens vackraste skärgård. Varmt välkommen!

YOGAPADDLING: DATUM, TID, PLATS
Den 12 juni, 4 september, 9 oktober
klockan 10.00 – 17.00.
Plats: Skärgårdens Kanotcenter
Arrangör: Megalife

Vi börjar dagen med en kort genomgång av grunderna inom havskajakpaddling. Sedan paddlar vi i lugn takt iväg till någon ö, för att först yoga och sedan äta lunch vid lägerelden. Vi erbjuder lite fri tid, när du kan ta ett dopp, njuta i solen eller liknande, innan vi paddlar tillbaka till fastlandet.

Dagen vänder sig främst till nybörjaren, inom såväl paddling som yoga, men alla som vill sätta en guldkant på tillvaron är välkomna! Max 12 deltagare.

Investering
Upplevelsen kostar 1,500 kronor inkl. fullt utrustade kajaker, instruktion i kajakpaddling, dagsutflykt med kajak, ett yogapass samt lån av yogamatta. Vi gör upp eld på lunchen och bjuder på kokkaffe.

Anmälan
Anmäl dig genom att mejla, ringa eller sms:a till Mia Larsson på telefon 076-2723914 eller e-post mia_massage@hotmail.com. Ange mail.adress och mobilnummer. Kompletterande information skickas ut i samband med anmälan.

Om ledare
Grzegorz Rozik har mer än 25-års erfarenhet av paddelturer med grupper,
främst inom utbildning och kursverksamhet, men också rena nöjesturer.
Mia Larsson började träna yoga 1990 och har sedan 2008 undervisat grupper och privatpersoner. Mia och Grzegorz har samarbetat med yogapaddlingarna i sedan 10 år tillbaka.
Varmt välkommen !

Kontakt
Megalife
www.megalife.nu
Telefon: 076-2723914
E-post: mia_massage@hotmail.com

Några röster från tidigare deltagare

Miranda Tjärsta
Stort tack för en fantastisk dag! Ni hjälpte till att göra en superfin present till min bästa vän som fyllt jämt! tack! Kommer att varmt rekommendera er och yogapaddling till alla som kan tänkas vara intresserade,. Kommer garanterat delta igen i framtiden om jag får chansen.

Ulrika Bjälevik
Bra kombination yoga – paddling. Lagom yoganivå. Jag tyckte paddlingen var fantastisk! Helhetsintryck av dagen – Fantastisk! Skön!

Micke Löfstrand
Bra uppvärmning av yogan. Bra genomgång före passet. Skön miljö och avspänt upplägg. En skön dag med mycket intryck av paddling, yoga, natur och skärgård.